نسخه گل طاووسی
موادلازم:گل طاووسی 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:گیاه مزبور را آسیاب کرده و هر روز در تا سه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را
دریک لیوان آب جوش به مدت 15دقیقه خیس نموده و سپس آن را میل کنید.
نسخه جوز هندی
موادلازم:جوز هندی 30گرم - آمله مقشر 20گرم - بسباسه 10گرم - سنبل الطیب 30 گرم
دارچین 10گرم - سعد هندی 20گرم - فلفل سیاه 5گرم - گاوزبان 15گرم - بهارنارنج 10
گرم - رازیانه 10گرم - اسطو خودوس 20گرم - بابونه 20گرم
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و با عسل مخلوط نمموده و هر روز در سه نوبت به
مقدار یک قاشق مرباخوری میل کنید.
نسخه انجبار
موادلازم:انجبار 40گرم - افتیمون 10گرم - ریوند چینی 10گرم - قاریقون 10گرم - عود
الصلیب 10گرم - هلیله زرد 20گرم - هلیله سیاه 20 گرم - عاقرقرحا 10گرم - آمله مقشر
10گرم - عسل به مقدارکافی
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و باعسل مخلوط نموده و هر روز در سه نوبت به
مقدار یک قاشق مرباخوری میل کنید.
نسخه گاوزبان
موادلازم:گل گاوزبان 30گرم - رازیانه 50 گرم - گل بنفشه 20گرم - شیرین بیان 10گرم
بادرنجبویه 20گرم - پرسیاوشان 10گرم - افتیمون 10گرم - بسفایج 20گرم - کاسنی 20
گرم - فرنجمشک 20 گرم - عسل به مقدار کافی
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و با عسل مخلوط نموده و هر روز در سه نوبت به
مقدار یک قاشق مرباخوری میل کنید.
درباره این سایت