محل تبلیغات شما
                                 نسخه زنجبیل
مواد لازم:زنجبیل 30گرم - میخک 5گرم - اشنه 10گرم - دارچین 10گرم
مصطکی 10گرم - کندر10گرم - دارچین 10گرم - مصطکی 10گرم
کندر10گرم - شاهدانه 15گرم - ریشه زرشک 5گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را ابتدا آسیب نموده و سپس همه ی آنها راباهم مخلوط
کنید و درطی روز به تدریج میل کنید.

                                 نسخه  پوست نارنج
مواد لازم:پوست نارنج 20 گرم - نعناع 10گرم - مصطکی 5گرم - پوست
سبزپسته 10گرم - کندر10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده و سپس از مخلوط کردن باهم میل کنید.

                                  نسخه شاهدانه
مواد لازم:شاهدانه 20 گرم - بذر گل سرخ 5گرم - سماق 5گرم - خرمای
نارس 20گرم - رب میوه(انار)200گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده و در رب انارمخلوط کنید و سپس در
هر نوبت مصرف به مقدار2تا5گرم میل کنید.

                                      نسخه کرفس
مواد لازم:تخم کرفس 20گرم - رازیانه 20 گرم - خارگوش 20گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را با هم آسیاب کرده و دراندکی عسل مخلوط
نموده و از آنها حب هایی به اندازه یک نخود تهیه کنید و سپس
روزانه به وزن 3 تا 5 گرم از قرص ها را همراه با آب سرد میل
کنید.

                                      نسخه قسب
مواد لازم:خرمای قسب (نارس)50 گرم - عصاره یا شربت مورد 30سی
سی - عسل 2قاشق غذاخوری

طرزتهیه:ابتدا خرمای نارس را آسیاب نموده و باعصاره(مخلوط با آب)یا
شربت مورد مخلوط کرده و سپس هر دوی آنها را با عسل مخلوط کنید و
بعد میل کنید.

                                      نسخه تخم مرغ
موادلازم:تخم مرغ 1عدد - مصطکی 15دانه - عسل 3قاشق غذاخوری

طرزتهیه:ابتدا تخم مرغ را پخته وبامصطکی پودر شده و عسل مخلوط
نموده و به تدریج میل کنید.

                                       نسخه بلوط
مواد لازم:بلوط 50گرم - کندر 15گرم - سماق 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده وباهم مخلوط نموده و میل کنید.

                                      نسخه گیشنیز
موادلازم:گشنیز خشک شده 50گرم - اسپند 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را کوبیده وباهم مخلوط کرده و همراه با آب میل
کنید.
 
                                     نسخه بنفشه
موادلازم:گل بنفشه 10گرم - عناب 50گرم - جوپوست کنده 50گرم
بابونه 15گرم - س 20گرم - شکرسرخ 20گرم - روغن بنفشه
خوراکی 50 گرم - تربد 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و در روغن بنفشه مخلوط نموده
و به تدریج میل کنید.

                                       نسخه تمرهندی
مواد لازم:تمرهندی 20گرم - کنار(میوه درخت سدر)15گرم - برگ به
20گرم - سماق 10گرم - دانه انار20گرم کندر10گرم

طرزتهیه:ابتدا مواد ذکرشده راتهیه نموده وهمه رادرظرف مناسبی ریخته
وبه آن درحدود 4لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10دقیقه
بجوشد و بپزد.
بعد آن را می توانید مورد استفاده درمانی قرار دهید.


استسقاء

آرتوز گردن

آبله مرغان

نسخه ,مواد ,10گرم ,لازم ,مزبور ,مخلوط ,میل کنید ,مزبور را ,مواد مزبور ,نموده و ,                                      نسخه

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

John's style هنر؛روشی خاص برای بیان حقایق زندگی سردارعمران پستی هشجین دغدغه های رهبری حامد محققیان Sharon's notes معرفی نویسندگان برتر و جوان dolsulisi alinnowpa وبلاگ نمایندگی اردستان