نسخه کندر
موادلازم:کندر20گرم - فلفل سفید 5گرم - زعفران 1گرم - سعد هندی یا کوفی 20گرم - عسل
500گرم
طرزتهیه:موادمزبور به غیرازعسل را آسیاب نموده وبه آرامی درعسل حل کنید.سپس هرروز
می توانید درسه نوبت یک قاشق غذاخوری از معجون به دست آمده را میل کنید.
نسخه فلفل
موادلازم:فلفل سفید 30گرم - زیره 30گرم - شکر سرخ مازنداران 100گرم
طرزتهیه:هر سه مواد مزبور را باهم آسیاب کنید تا مخلوط شوند،سپس می توانید هر روز دو
تا چهار قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.
نسخه سوسن زرد
موادلازم:سوسن زرد(اگیرترکی) 100گرم - زیره 250گرم - فلفل سفید 50گرم - سعد هندی
100گرم - هلیله سیاه 100گرم - زعفران 2گرم - عسل 1کیلوگرم
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده و درعسل بخ خوبی حل کنید.پس ازتهیه می توانید
می توانید هر روز در دوتا پنج نوبت یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.
درباره این سایت