موادلازم:افشره برگ صنوبر50گرم - ریواس 50 گرم - زعفران 1گرم - کاسنی 50گرم
روناس 20گرم - ساقه بلسان 50 گرم - سکنجبین به مقدارلازم
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده وباهم مخلوط کنید و سپس هر روز درسه نوبت
اندکی از آن را همراه با سکنجبین میل کنید.
نسخه گل محمدی
موادلازم:گل محمدی 50گرم - سنبل الطیب 25گرم - مصطکی 10گرم - ریواس 50
گرم - زعفران 1گرم - بذرکرفس 50گرم - بذر رازیانه 100گرم - افشره خرگوشک
50گرم
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده وهر روز درچندین نوبت به مقدار 0/5قاشق
مرباخوری از آن را دریک لیوان آب جوش حل کرده و میل کنید.
نسخه تاجریزی
موادلازم:تاجریزی 50گرم - رب انار2قاشق غذاخوری - افشره یا آب کاسنی 1لیوان
سکنجبین دوقاشق غذاخوری
طرزتهیه:ابتدا تاجریزی را دم کرده و آب صاف شده ی آن را با بقیه مواد مزبور
مخلوط نموده و درطی روز به تدریج میل کنید.
نسخه زنیان
موادلازم:زنیان 50گرم - انیسون شیرین 50گرم - بادیان 50گرم - ریشه کاسنی 50
گرم - ریواس 50گرم - تخم کرفس 50گرم - افسنطین 20گرم - آب جوش به مقدار
لازم
طرزتهیه:مواد مزبوررا آسیاب کرده و باهم مخلوط کنید و سپس هرروز درسه نوبت
یک قاشق مرباخوری از آن را دریک لیوان آب جوش حل کرده و میل کنید.
نسخه بارهنگ
موادلازم:بارهنگ 100گرم - تاجریزی 50گرم - ریشه کاسنی 100گرم - سکنجبین
به مقدارلازم
طرزتهیه:مواد مزبور راباهم مخلوط کرده و دم کنید.سپس آن را صاف کرده و با
سکنجبین مخلوط نموده وبه تدریج میل کنید.
درباره این سایت