نسخه انجیر
موادلازم:انجیر 100گرم - آرد شنبلیله 50گرم - تخم کتان 100گرم - گل خطمی 50گرم
آب به مقدارلازم
طرزتهیه:مواد مزبور رادریک ظرف مناسب ریخته و برروی شعله قرار دهید تا به آرامی
بپزد،بعد آن را بر روی موضع التهاب ضماد کنید.
نسخه رازیانه
موادلازم:رازیانه 50گرم - آب به مقدار کافی
طرزتهیه:ابتدا رازیانه را آسیاب کرده و درآب ریخته به مدت 3دقیقه آن را جوشانید و به
مدت 10دقیقه دم کنید،سپس تفاله ی آن را بر روی موضع التهاب کمپرس کنید.
نسخه باقلا
موادلازم:باقلا 50گرم - سکنجبین دوقاشق غذاخوری
طرزتهیه:ابتدا باقلا را آسیاب کرده وسپس با سکنجبین مخلوط کنید وبعد برروی موضع
التهاب ضماد کنید.
نسخه گلاب
موادلازم:گلاب 500سی سی - تخم ریحان 200گرم
طرزتهیه:تخم ریحان را درگلاب ریخته و به مدت 24 تا 48ساعت آن را خیس کنید و
سپس در روز چندین نوبت آن را بر روی ها کمپرس کنید.
نسخه آرد جو
موادلازم:آردجو 100گرم - سرکه 2قاشق غذاخوری
طرزتهیه:آرد جو را درسرکه خمیر کرده و سپس بر روی موضع التهاب قرارر دهید.
نسخه عدس
موادلازم:عدس 100گرم - برگ کلم 100گرم
طرزتهیه:مواد مزبور را کوبیده و بر روی التهاب قرار دهید.
درباره این سایت