نسخه خطمی
موادلازم:ریشه خطمی 100گرم - آب 4لیتر - برگ مورد 50گرم
طرزتهیه:ریشه خطمی و برگ مورد را در آب ریخته و بر روی شعله قرار دهید و اجازه دهید
وبه مدت 5تا8 دقیقه بجوشد بعد آن را صاف کرده و درطی روز آن را قرقره کنید.
نسخه بنفشه
موادلازم:گل بنفشه 20گرم - آب جوش 4لیتر
طرزتهیه:گل بنفشه را در آب به مدت 5دقیقه جوشانده و سپس آن را صاف کرده و با آب غرغره
کنید.
نسخه انجیر
موادلازم:انجیر100گرم - آب مقدارلازم
طرزتهیه:انجیر را در آب پخته و با آب آن غرغره کرده و تفاله انجیر را نیز بر روی ورم قرار
دهید.
درباره این سایت