محل تبلیغات شما
                                                                                      نسخه زنیان
موادلازم:انیسون تلخ(زنیان) 50گرم - زیره سبز50گرم - زیره سیاه 50گرم - رازیانه 50گرم
افتیمون 30گرم - نبات به مقدارلازم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و مخلوط کنید و سپس هر روز درسه نوبت یک قاشق
غذاخوری از آن میل کنید.

                                                        نسخه زرشک سیاه
موادلازم:زرشک سیاه 50گرم - زرشک قرمز 20گرم - تمرهندی 50گرم - آب جوش به
مقدارلازم

طرزتهیه:مواد مزبور را باهم مخلوط نموده و هر روز یک تا دوقاشق غذاخوری از آنها را در
دو لیوان آب جوش به مدت 45دقیقه دم نموده و سپس آن را صاف کرده و به تدریج درطی روز
میل کنید.

                                                          نسخه عناب
موادلازم:عناب 300گرم - آب جوش به مقدارکافی

طرزتهیه:ابتدا عناب را نیم کوب نموده و درآب جوش به ریزید و اجازه دهید به مدت 24تا48
ساعت درآن خیس بخورد.بعد آن را صاف کرده و آب آن را به تدریج میل کنید.

                                                           نسخه زعفران
موادلازم:زعفران 1گرم - گلاب 50سی سی

طرزتهیه:ابتدا زعفران را آسیاب نموده و درگلاب مخلوط کنید و سپس هر روز در چند نوبت به
تدریج از آن استفاده کنید.

                                                           نسخه کاسنی
موادلازم:کاسنی 100گرم - آب 4لیتر

طرزتهیه:کاسنی را درآب ریخته و بر روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه
بجوشد،بعد آن را صاف کرده و درطی روز سه تا چهار لیوان از آن میل کنید.


استسقاء

آرتوز گردن

آبله مرغان

آب ,نسخه ,50گرم ,کرده ,روز ,جوش ,آن را ,کرده و ,نموده و ,هر روز ,را صاف

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

seoromerkle [عزلت نشین کوی دوست] آموزش رانندگی فوق حرفه ای وفوق تخصصی بین المللی مهندس رامتین کریمی با بیش از 25 سال سابقه درخشان 09120259536 Derrick's style afcharrechen گردشگری و توریسم غـــــروب عــشــق.. Andrew's notes مدرسه آشپزی ایران شف I.C.A السلام علیک یا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم