نسخه افتیمون
موادلازم:افتیمون 50گرم - سکنجبین 2قاشق غذاخوری - شیر 3 لیوان
طرزتهیه:افتیمون را آسیاب کرده و با شیر و سکنجبین مخلوط نموده و به تدریج مورد استفاده
قرار دهید.
نسخه بابونه
موادلازم:بابونه 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:بابونه را آسیاب کرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را در یک
لیوان آب جوش به مدت 16 دقیقه خیس نموده وسپس میل کنید.
نسخه تیول
موادلازم:گل تیول 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:تیول را آسیاب کرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را در یک
لیوان آب جوش به مدت 15 دقیقه خیس نموده و سپس میل کنید.
نسخه نرگس
موادلازم:گل نرگس 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:گل نرگس را آسیاب کرده و هر روز در سه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را
دریک لیوان آب جوش به مدت 15دقیقه خیس نموده و سپس میل کنید.
نسخه سوسن بر
موادلازم:سوسن بر 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:سوسن بر را آسیاب کرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن در
یک لیوان آب جوش به مدت 15دقیقه خیس نموده و سپس میل کنید.
نسخه نعناع
موادلازم:نعناع 100گرم - آب جوش به مقدارکافی
طرزتهیه:نعناع را آسیاب کرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن در
یک لیوان آب جوش به مدت 15دقیقه خیس نموده و سپس میل کنید.
درباره این سایت