نسخه خارخاسک
موادلازم:خارخاسک 50گرم - ناخنک 30گرم - گل پنیرک 20گرم - بادرنجبویه 30گرم
تخم کاسنی 50گرم - پوست بید 30گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و باهم مخلوط کنید.سپس هرروزدرسه تاچهار نوبت
یک قاشق مرباخوری از آن را دریک لیوان آب جوش حل کرده و میل کنید.
نسخه خطمی
موادلازم:گل خطمی 50گرم - گاوزبان 20گرم - پونه 30گرم - عناب 100گرم - پنیرک
30گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:هر روز سه قاشق غذاخوری از خطمی را درسه لیوان آب جوش به مدت 40
دقیقه دم نموده و سپس آن را صاف کرده ومیل کنید.
نسخه بابونه
موادلازم:گل بابونه 50گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:گل بابونه را پودر کرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را
دریک لیوان آب جوش به مدت 10دقیقه خیس نموده و میل کنید.
نسخه گاو زبان
موادلازم:گاوزبان 50 گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:گاو زبان را پودرکرده و هر روز درسه نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را
دریک لیوال آب جوش به مدت 10دقیقه خیس نموده ومیل کنید.
نسخه برگ شاه توت
موادلازم:برگ شاه توت 100گرم - آب جوش به مقدار کافی
طرزتهیه:برگ شاه توت را پودر کرده و هر روز در سه نوبت یک قاشق مرباخوری از
آن را دریک لیوال آب جوش به مدت 10دقیقه خیس نموده و میل کنید.
درباره این سایت